Πουρή-Βάθη Ειρήνη - Αθήνα - Χαμηλή Όραση - Οπτικά Σκούταρη
Μαρτυρίες ασθενών
Ζερβός Κώστας – Κέρκυρα
30 Σεπτεμβρίου 2018
Εμπειρίες ασθενών με Retiplus
Μακρή Μαργαρίτα
10 Δεκεμβρίου 2018
Μαρτυρίες ασθενών
Ζερβός Κώστας – Κέρκυρα
30 Σεπτεμβρίου 2018
Εμπειρίες ασθενών με Retiplus
Μακρή Μαργαρίτα
10 Δεκεμβρίου 2018
Μαρτυρίες ασθενών

Τι να πρωτοπώ για την εμπειρία μου με την κα Τατιάνα Σκούταρη!
Πάσχω από κερατόκωνο εδώ και 26 χρόνια. Πέρασα σχεδόν μια εικοσαετία τυραννική στα χέρια «κορυφαίων» υποτίθεται οφθαλμιάτρων με αποτέλεσμα να έχω χαμηλή όραση και μια ποιότητα ζωής που συνεχώς έφθινε. Για καλή μου τύχη γνώρισα την κα Σκούταρη το 2010 και μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας κυριολεκτικά μου άλλαξε τη ζωή !!!
Έπαψα να εξαρτιέμαι από τους άλλους λόγω του ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω μετά τη δύση του ηλίου και σταμάτησα να βασανίζομαι από τις αλλεπάλληλες επιπεφυκίτιδες και τους αφόρητους πόνους από τις κακές εφαρμογές φακών επαφής.
Η κα Σκούταρη τοποθέτησε στα μάτια μου τη Rolls Royce των φακών επαφής και κυριολεκτικά έλαμψε ο κόσμος. Η προσέγγιση της πάντα ζεστή, ανθρώπινη και άκρως επαγγελματική και σχολαστική.
Φυσικά και προμηθεύτηκα αμέσως και τα γυαλιά που απορροφούν τη μπλε ακτινοβολία του η/υπολογιστή όχι μόνον για μένα αλλά και για όλη την οικογένεια μου,τα οποία συνέστησα και σε πολλούς φίλους να τα πάρουν.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι λίγο για μια τόσο σπουδαία Ελληνίδα επιστήμονα που μας κάνει περήφανους! Την ευγνωμονώ για τη μέγιστη βελτίωση που έχω στη ζωή μου και την ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για όλα όσα έκανε και κάνει για εμένα και για όσους ανθρώπους έχουν πρόβλημα χαμηλής όρασης.