Διονυσόπουλος Άρης - Χαμηλή Όραση - Οπτικά Σκούταρη
Μαρτυρίες ασθενών
Καλλιόπη Σαραντίδη – Χαλκίδα
7 Σεπτεμβρίου 2018
Μαρτυρίες ασθενών
Ζερβός Κώστας – Κέρκυρα
30 Σεπτεμβρίου 2018
Μαρτυρίες ασθενών
Καλλιόπη Σαραντίδη – Χαλκίδα
7 Σεπτεμβρίου 2018
Μαρτυρίες ασθενών
Ζερβός Κώστας – Κέρκυρα
30 Σεπτεμβρίου 2018
Μαρτυρίες ασθενών

Από 40 ετών ανακάλυψα οτι έχω γλαύκωμα και βάζω κολλύρια για την πίεση των ματιών. Το 2010 έκανα επέμβαση για το γλαύκωμα και από 7/10 όραση βρέθηκα να έχω 1/10. Στο οφθαλμολογικό κέντρο που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαν διαγνώσει ότι έχω πρόβλημα και στην ωχρά κηλίδα.  Η κα Σκούταρη με παρέπεμψε στον οφθαλμίατρο για περαιτέρω εξετάσεις και τότε διαπιστώθηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρίας είχα εκτός από γλαύκωμα και εκφύλιση της ωχράς κηλίδας…
Η κα Σκούταρη μου εξήγησε αναλυτικά και με σοβαρά επιχειρήματα ότι θα μου εφαρμόσει ειδικά γυαλιά με τα οποία θα έχω βελτίωση και θα μπορώ να διαπιστώσω εύκολα και μόνος μου σύντομα τη διαφορά.Φέτος διάβασα 40 βιβλία, μπορώ να εστιάσω όπου κοιτάζω ενώ πριν δεν μπορούσα. Μου αρέσει να φτιάχνω γλυκά και μπόρεσα να κόψω ακόμα και κυδώνι σε λεπτές φέτες. Απέκτησα μεγαλύτερο εύρος στην όραση μου και μπορώ πλέον και διακρίνω τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων από εκεί που δεν μπορούσα καθόλου.
Θέλω να τονίσω ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που μου μετέδωσε η κα Σκούταρη το τι θέλει να πετύχει, το πως θα το καταφέρει και τι αποτέλεσμα μπορώ να έχω και το αποτέλεσμα το έχω,το βλέπω ήδη! Για μένα η διαφορά είναι μεγάλη!
Είμαι σίγουρος ότι με τη σοβαρότητα τη δική μου-γιατί πάντα κάνω ακριβώς ότι με συμβουλεύει η κα Σκούταρη-και με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την τεράστια εμπειρία της κας Σκούταρη πάνω στη μειωμένη όραση, θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα.
Θέλω να ξέρουν οι άνθρωποι που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα, ότι μπορούν να ελπίζουν γιατί υπάρχει λύση και μπορούν να βοηθηθούν!