Γρεβενίτης Γεώργιος - Έδεσσα - Χαμηλή Όραση - Οπτικά Σκούταρη

Γρεβενίτης Γεώργιος – Έδεσσα

Μαρτυρίες ασθενών
Ζήσης Γεώργιος – Αθήνα
18 Μαρτίου 2017
Γυαλιά Πρεσβυωπίας
Γιατί δεν πρέπει να αγοράζετε έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας από το φαρμακείο
7 Μαΐου 2017
Μαρτυρίες ασθενών
Ζήσης Γεώργιος – Αθήνα
18 Μαρτίου 2017
Γυαλιά Πρεσβυωπίας
Γιατί δεν πρέπει να αγοράζετε έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας από το φαρμακείο
7 Μαΐου 2017
Μαρτυρίες ασθενών

Το 2000 διαγνώστηκα με διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και χρειάστηκε να κάνω πολλά laser για να σταματήσει η αιμορραγία στα αγγεία του αμφιβληστροειδή. Η όραση μου όμως συνεχώς μειωνόταν και εξαιτίας του γλαυκώματος που προϋπήρχε.
Εντελώς τυχαία είδα σε δύο διαφορετικά κανάλια στην τηλεόραση στον Αντέννα και στο Mega, συνεντεύξεις της Οπτομέτρου Κας Τατιάνας Σκούταρη και εντυπωσιάστηκα από αυτά που εξηγούσε στους δημοσιογράφους. Έκλεισα αμέσως ραντεβού και κατέβηκα στην Αθήνα.
Ελέγχθηκε η όραση μου για περισσότερο από μια ώρα και αποφάσισα να ακολουθήσω τις οδηγίες της Κας Σκούταρη για να βοηθηθώ. Άρχισα την εξάσκηση με τα ειδικά γυαλιά χαμηλής όρασης που μου παρήγγειλε στην Αμερική και σύντομα είδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από τους πρώτους κιόλας μήνες!
Από εκεί που δεν μπορούσα ούτε ένα ποτήρι να γεμίσω με νερό γιατί δεν κατάφερνα να κεντράρω,δεν ξεχώριζα τους γνωστούς μου στο δρόμο,όπως ούτε τα σκαλοπάτια δεν έβλεπα και δυστυχώς έπεφτα συχνά και χτυπούσα. Τώρα μπορώ και διαβάζω όχι μόνον τους υπότιτλους στην τηλεόραση,αλλά μπορώ και ταξιδεύω μόνος μου άνετα πλέον και διακρίνω από αρκετή απόσταση τόσο τα πρόσωπα όσο και τυχόν εμπόδια και το σημαντικότερο διαβάζω πολύ εύκολα την εφημερίδα μου.
Συνεχίζω ανελλιπώς και ασκούμαι καθημερινά με το βοήθημα χαμηλής όρασης για τουλάχιστον 1 ώρα με αποτέλεσμα η όραση μου να εξακολουθεί να βελτιώνεται.
Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την Κα Τατιάνα Σκούταρη γιατί απολαμβάνω πράγματα που παλιότερα δεν μπορούσα να καταφέρω ή να χαρώ. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ, μιλάω με τα καλύτερα λόγια για αυτήν την τόσο σημαντική Κυρία και Επιστήμονα, και προτρέπω τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα με την όραση τους να την επισκεφτούν για να σωθούν όπως και εγώ.