Γυαλιά για Σκύλους - Χαμηλή Όραση - Οπτικά Σκούταρη
Ηλεκτρονικοί Μεγεθυντές Ανάγνωσης
Ηλεκτρονικοί Μεγεθυντές Ανάγνωσης
18 Σεπτεμβρίου 2017
Έγχρωμη Όραση
Έγχρωμη Όραση
18 Σεπτεμβρίου 2017
Ηλεκτρονικοί Μεγεθυντές Ανάγνωσης
Ηλεκτρονικοί Μεγεθυντές Ανάγνωσης
18 Σεπτεμβρίου 2017
Έγχρωμη Όραση
Έγχρωμη Όραση
18 Σεπτεμβρίου 2017
Γυαλιά για Σκύλους

Ο ήλιος βλάπτει την όραση του σκύλου εξίσου με τη δική μας. Η όραση μπορεί να είναι η τρίτη σημαντικότερη αίσθηση στους σκύλους-μετά την όσφρηση και την ακοή-όμως τα μάτια των σκύλων συλλέγουν περισσότερη ακτινοβολία λόγω κατασκευής: η διάμετρος της κόρης των ματιών (το διάφραγμα δηλαδή), είναι πολύ μεγαλύτερη από του ανθρώπου και λόγω ύψους, μιας και απέχουν μόλις 25-60 cm από το έδαφος.
Το έντονο φως περιορίζει αισθητά την όραση του σκύλου και η υπεριώδης ακτινοβολία UVA και UVB μπορεί μακροπρόθεσμα προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη. Ο σκύλος σε αντίθεση με τον άνθρωπο διακρίνει πολύ καλύτερα στο αμυδρό φως αλλά και στο σκοτάδι.
Τα γυαλιά προστασίας για σκύλους δεν εξουδετερώνουν τυχόν διαθλαστικές ανωμαλίες όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός, είναι γυαλιά προστασίας και φίλτρα. Χαρίζουν 100% προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και προφυλάσσουν από την επιπεφυκίτιδα, τη χρόνια επιφανειακή κερατίτιδα, γνωστή ως pannus, την ιριδοκυκλίτιδα και άλλες οφθαλμικές παθήσεις που δημιουργούν φωτοφοβία.

Τα γυαλιά-φίλτρα για σκύλους είναι ιδανικά για:

  • κυνηγόσκυλα γιατί κινδυνεύουν τα μάτια τους από χτυπήματα και γρατζουνιές
  • τις ράτσες με έντονη προδιάθεση στην εκφυλιστική αλλοίωση των ραβδίων και των κωνίων (P.R.A.),στην κερατίτιδα και στην επιπεφυκίτιδα
  • μετά από χειρουργική επέμβαση
  • όταν έχουν χάσει μέρος της όρασης τους από ατυχήματα και τραυματισμούς
  • τα σκυλιά που κάνουν βόλτες με μηχανή ή με το αυτοκίνητο και βγάζουν το κεφάλι έξω από το παράθυρο

Όλα τα γυαλιά είναι μοναδικά σε στυλ, κομψά και ανατομικά.
Κατασκευάζονται στην Αμερική και στην Αυστραλία με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας,υλικών και λειτουργικότητας,παρέχοντας καλύτερη οπτική απόδοση.
Οι φακοί των γυαλιών-φίλτρων για σκύλους πρέπει να είναι άθραυστοι, απορροφητικοί, αντιθαμβωτικοί, εφάμιλλοι ποιοτικά των δικών μας φακών, να προστατεύουν στο 100% από την υπεριώδη ακτινοβολία και να διασφαλίζουν την καλύτερη όραση του πιστού μας φίλου.
Ο σκελετός έχει δύο λουράκια που πιάνουν το ένα πίσω στο κεφάλι και το άλλο κάτω από τη σιαγόνα, εφαρμόζοντας άριστα στο κεφάλι του σκύλου.Ένα αφρώδες υλικό εφάπτεται του σκελετού και δεν επιτρέπει να περάσει φως,ενώ πλευρικοί αεραγωγοί εξασφαλίζουν τη σωστή οξυγόνωση των ματιών.
Τα γυαλιά ο σκύλος τα δέχεται ευχάριστα στον ήλιο και στο έντονο φως.

Γυαλιά σκύλων